Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Dansen, optreden en gezelligheid: dat is dansgarde de Blauwköpkes! Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom om te komen dansen.

Om met carnaval een spetterende show neer te zetten trainen we het hele jaar! Alle groepen oefenen voor een gardedans en showdans. Tijdens de trainingen staat plezier en teamgevoel voorop. Bij de jongere groepen doen we ook vaak spelletjes. Jongens en meisjes zijn welkom. We hebben op het moment drie groepen: 4-8 jaar, 8-12 jaar en 12 jaar en ouder.

De danslessen zijn op dinsdagavond in zaal Sterrebosch. Tijdens de training draag je kleding die comfortabel zit en sportschoenen.

Optreden is voor veel kinderen spannend en leuk tegelijk! Met een groep voel je je zelfverzekerd op het podium, dus kom maar op! Je leert zoveel van optreden en het is ook heel gezellig! Rond en tijdens de carnaval treden we meerdere keren op bij verschillende evenementen zoals kindermiddagen en de ouderenmiddag. Voor wie het leuk vindt doen we ook mee aan wedstrijden. Een dansgarde is natuurlijk niks zonder spetterende kleding: voor de optredens krijg je dan ook een deel van de kleding in bruikleen van de carnavalsvereniging! Een deel van de kleding schaf je zelf aan.

Kom je kennismaken via Sjors...

Aanstaande activiteiten:

Dansgarde de Blauwköpkes heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!