Hoofdcontent

Wie zijn wij?

Om fit te worden en blijven kunt u deelnemen aan ons Baat-FIT-plan. U kunt sporten onder begeleiding van een fitcoach in een groepsles. Maar sport u liever individueel is dat ook mogelijk! U hoeft geen patiënt te zijn binnen onze fysiotherapiepraktijk. Ook zonder fysio behandelingen bent u van harte welkom.
Samen gaan we voor uw fitplan. Hoe doen we dat? Onze fitprogramma’s hebben als doelstelling om het lichaam in een goede conditie te brengen en te houden. Meten is weten. Ieder sport abonnement begint met een intake. Wij testen uw lichamelijke gezondheid door een aantal testen uit te voeren. Aan de hand van de uitkomsten en uw persoonlijke wensen stellen we haalbare doelen voor uw persoonlijke Baat-FIT-plan op. Regelmatig evalueren we de doelstellingen en stellen bij waar nodig.

Na een periode van revalidatie binnen de praktijk of wanneer u het zelf gewoon prettig vindt om tijdens het sporten begeleid te worden door één van onze fitcoaches kunt u starten met We Fit. Tijdens deze les kunt u meedoen aan groepsactiviteiten. Dit is niet verplicht. U kunt er ook voor kiezen om individueel te sporten tijdens de We Fit. De fitcoach is in de zaal aanwezig voor begeleiding en vragen. Hiervoor...

Aanstaande activiteiten:

Bij Baat - fysiotherapie en sporten heeft op dit moment geen geplande activiteiten. Neem snel weer een kijkje!